Jagttræning for alle hunderacer

Vi har 3 hold og ene-timer:

Hvalpe/Begynder hold
Bom-holdet 
Udvidet træning

Disse hold er løbende hold, hvor der ikke er krav om at man kommer hver gang.
I betaler kun for de gange i deltager og derfor melder man fra ikke til.


Vi har træningspladser både i Gammel Holte nord for København og i Allerslev ved Præstø

Træningsdage:
I Gl. Holte er det i sommerhalvåret: tirsdage 18:00 - 20:30 og Vinterhalvår: søndage 10:00 -12:00
Allerslev er der hvalpe træning fredage kl 18:00 og andre hold efter aftale

Enetimer: 

I Allerslev efter aftale
I Gammel Holte på træningsdage efter aftale

Træning aftales ved først at kontakte os her:  Kontakt

  

Vores helt fundamentale filosofi er de 3 K'er:

Kærlighed: 
        Du skal elske din hund og du skal vise den at du holder af den ved, det gør du bl.a. ved at lære dens signaler rigtigt godt at kende.  At kunne læse hvornår den bliver glad og kunne bruge disse elementer i træningen 
Krav:
        Indlæring er et krav, altså at du skal give dine hund mentale og fysiske udfordringer, uanset hundens alder. Dvs at en lufte-tur i villakvarteret af børnene efter skole ikke er en indlæring hvor der bliver stille krav, de den i princippet læser avis men bliver ikke udfordret. Denne lufte-tur udvides med f.eks. leg søge-leg i haven, en udfordring med at lære et nyt trick, etc.
Konsekvens:  
        Konsekvens er et positiv forhold mellem hund og fører, idet at hunden aldrig er i tvivl om hvad den må og ikke må. Det betyder så at når man engang har besluttet sif for at der er noget den må/ikke må, så gælder det ALTID og for hele familien. Hunde forstår ikke lørdagsslik. Ligesom at et signal betyder EN ting og det er det samme signal der skal bruges HVER gang! 

Holdtræning/opdeling:
        For alle hold gælder: Indlæring –> Uddannelse –> Vedligehold og yderligere uddannelse

        Dette er i overensstemmelse med den almindelige forståelse for hundens indlæringsmåde. Grundlæggende benytter vi os af kombinationen af videnskabeligt beviste træningsprincipper, der løbende udgives kombineret med en praktisk og pragmatisk implementering af dem, samt mange års erfaring med træning af hund og fører.

        Der vil der være flydende overgange imellem holdene, således at der f.eks. sagtens kan introduceres indlæring og uddannelse på hold 2 og 3 når der løbende skal introduceres sværere og sværere momenter.

På hold 1 og hold 2 er det først og fremmest Kontakt (Fører/Hund forhold) og Grundfærdigheder vi arbejder med.

        Det er løbende og individuel træning, hvor vi altid kan tage specifikke problemstillinger op og arbejde med dem.  Derudover er det sociale mellem deltagerne af meget høj værdi. Vi skal alle have det sjovt allesamme, både mennesker og hunde. Dog er der ikke hverken legestue-tid eller leg for hundene efter træning. Hundene ved at de er “på arbejde” når de kommer til træning…..

        Som en sidebemærkning: Vi har ganske indgående erfaring med Stabyhounds og de lidt specielle udfordringer der er med racen :-). Vi har i øjeblikket 9 Staby’s på holdene og trænere har selv Stabyhounds.